Ingrijirea tenului sensibil in sezonul rece

Razele UV, poluarea, factorii externi nocivi, alaturi de temperaturile scazute specifice sezonului rece, sunt factori care perturba PH-ul pielii generand disconfort si iritatii.

Daca te confrunti cu pete rosii, iar pielea ta se irita des, tenul tau poate fi considerat sensibil iar nevoile lui de ingrijire sunt speciale.

Una dintre cele mai mari provocari pentru tenul sensibil, este trecerea de la sezonul cald la cel rece.

Specialistii GETT’S Salons ne spun care sunt indicatiile de ingrijire pentru persoanele cu acest tip de ten si care sunt produsele potrivite.

“Alegeti produsele de ingrijire pe baza de apa termala, care contin o mare cantitate de saruri si oligoelemente esentiale sub forma ionica: sodiu, potasiu, calciu, cupru. Acestea au rolul de a echiibra PH-ul pielii, calmeaza zona predispusa la disconfort si reda elasticitatea tenului, problema atat de des intalnita la persoanele cu ten sensibil.” Nu trebuie sa lipseasca produsul de curatare, ideal cu ingrediente organice care calmeaza pielea precum ovazul si mierea. Pentru ca pielea sa nu se usuce si mai tare, este indicat sa o curatam doar seara, iar dimineata spalam fata doar cu apa calduta, pentru a nu dezechilibra PH-ul.

Ingrijirea tenului sensibil in sezonul rece
Derulează în sus