Despre Noi

De ce sa alegi Salon Elena Buftea

Salonul Elena din Buftea s-a ,, nascut” pe data de 15.08.2010.  Acesta a fost infiintat de catre Elena Alexandru din dorinta de a demonstra ca oricine are nevoie de intretinere atat faciala cat  si corporala si ca mersul la un salon de infrumusetare numai este de mult un moft ci o necesitate. Locatia salonului este una linistita , departe de aglomeratia din centrul orasului, pe  strada Iuliu Maniu la 5 min de Palatul Stirbey. Pe  acesta strada este amplasata Biserica Sf. Nicolae.  Salonul dispune de parcare propie.

Salonul Elena din Buftea este condus de catre Elena Alexandru care ocupa functia de coordonator de frumusete. Experienta si cursurile absolvite in domeniul frumusetei va vor ajuta cu siguranta sa alegeti tratamentul de infrumusetare care se potriveste cel mai bine corpului dumneavoastra.

Serviciile oferite sunt:  cosmetica, IPL , tratamente faciale( microdermabraziune, masti), tratamente corporale ( impachetari,cavitatie, vacuum, radiofrecventa, biorezonanta, terapie cu lumini, ultrasunete), coafor, masaj, machiaj, manichiura, pedichiura.  Plata pentru serviciile care dureaza mai mult de o sedinta se poate face progresiv, 50 % la inceputul sedintelor si restul pe parcurs.

Salonul Elena din Buftea are un program de lucru accesibil tuturor de luni pana sambata de la ora 08.00 pana la ora 20.00.

Tot la noi o sa gasiti o sumedenie de oferte si abonamente:

 

Va asteptam cu drag.

  • Servicii Profesionale
  • Promptitudine
  • Atentie la detalii
  • Promotii permanente
  • +10 ani Experienta
  • Experti in Frumusete

Programeaza-ti o intalnire cu Elena!

Parteneri

Derulează în sus