Servicii

Epilare cu ceara

Epilare cu ceara la Salon Elena Buftea. Unul dintre cele mai cautate servicii de infrumusetare. va asteptam cu oferte excelente in fiecare sezon. 

Tratamente faciale

Salon Elena Buftea iti ofera o paleta diversa de tratamente faciale: servicii de baza de curatare si hidratare, dar si servicii specializate cu efect antirid.

Tratamente corporale

Salon Elena Buftea ofera o gama completa de Tratamente corporale. Salonul beneficiaza de tehnologie moderna, dar si de personal extrem de pregatit.

Machiaj

Fie ca te pregatesti pentru un eveniment deosebit, fie ca-ti doresti un machiaj de zi executa de profesionisti – la Salon Elena Buftea gasesti profesionisti pasionati de machiaj.

Masaj

Salon Elena Buftea este nu doar o oaza de infrumusetare, ci si un loc in care-ti regasesti buna dispozitie. Vino sa te bucuri de o sesiune de masaj!

Pensat

Ochii sunt oglida sufletului. Dar nimic nu-i pune mai bine in evidenta ca un pensat profesionist executat cu multa atentie de personalul de la Salon Elena Buftea.

Coafor

La Salon Elena Buftea iti poti schimba look-ul cu unul fresh, modern, dar piti poti si realiza o coafura impecabila pentru un eveniment la care urmeaza sa participi. Fa-ti o progamare si te asteptam!

Manichiura

Ingrijirea unghiilor este una dintre specialitatile careia echipa Salon Elena Buftea ii acorda cea mai mare atentie. Fie ca vorbim de ingrijirea standard a unghiilor, fie ca vorbim de aplicatii moderne…

Derulează în sus